case din lemn  |   proiecte case  |   tarife  |   sistem constructiv  |   contact
Cauta proiecte:
Suprafata:  
Dormitoare:  
Case de lemn
Vila Brasil
Casa din lemn, cu un aspect modern, actual si cu finisaje deosebite, Vila Brasil este caracterizata prin spatii deschise si luminoase. Proiectul acestei case moderne include la parter un living spatios cu ferestre largi, bucataria si o baie. Mansarda casei cuprinde un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, alaturi de alte doua dormitoare deservite de o baie comuna.
CARACTERISTICI TEHNICE:
Regim de inaltime: P + M
Suprafata totala: 166mp
Suprafata la sol: 82mp
Dormitoare: 3
Bai: 3
Locuri in garaj: 0
Pachet autorizare (DTAC):
664 Euro + TVA
  • poze case lemn
  • Case din lemn: planuri parter
  • Case din lemn: mansarda etaj
modele case case moderne, case cu mansarda Imaginea 1 din 3    
* click pe imagine pentru marire3 imagini

Comentarii
Pret executie
Alina Andreescu
13 februarie, 2011 ora 11:20
Buna ziua. Pentru executarea unei case model Brasil,puteti va rog sa imi dati mai multe detalii?? Pret la rosu ,la cheie.Daca se poate sa construiti in Cernica, la cativa kilometri de bucuresti. va multumesc
Ionut (Admin)
28 februarie, 2011 ora 13:10
@Alina Andreescu
Noi suntem birou de proiectare, nu ne ocupam de constructia casei. Prin urmare, nu va putem face noi o oferta de pret pentru casa Brasil.
Din experienta, va pot spune ca aceasta casa ar putea avea un pret la cheie incepand de la 55000 Euro + TVA, in conditiile in care, datorita compartimentarii si conformatiei acoperisului, structura este foarte simpla.
Stim unde este Cernica, biroul nostru avand sediul in Glina, cunoastem bine zona :). Pretul la rosu se poate da, insa trebuie stabilit ce inseamna la o casa de lemn acest stadiu de executie (daca include placarea peretilor, are invelitoare, etc.). Ne asteptam ca, in curand sa primim oferte ferme de pret pentru aceasta casa de la un producator de constructii de case de lemn si in acel moment putem avea o discutie mai la obiect.
sorin
1 martie, 2011 ora 14:07
care este pretul final al unei astfel de constructii, ma refer cu TVA la cheie multumesc
deLemn.ro (Admin)
1 martie, 2011 ora 14:31, Raspuns la sorin 1 martie, 2011 ora 14:07
Dupa cum am precizat si in comentariul anterior, Biroul nostru de proiectare are ca obiect de activitate proiectarea de arhitectura, inginerie de rezistenta si instalatii. Noi oferim in acest site proiecte tip de case din lemn. Noi nu construim casele si, prin urmare, nu facem noi oferte de pret de executie.
Asteptam ca firmele de executie de case din lemn sa lanseze oferte "la rosu" si "la cheie" pentru proiectele noastre, astfel incat sa aveti un raspuns la intebarea dvs.
toma nelu
22 aprilie, 2011 ora 18:56
Cel mai profitabil mod de a construi e in regie proprie.Cu o echipa de 4-5muncitori constructia casei v-ar ajunge maxim 35.000la cheie si 16.000la rosu.Ptr relatii 0767933532.
Emilian
25 iulie, 2011 ora 11:46
Buna. Mi-a placut modelul, e frumos, se poate executa si din caramida ?
ing.Valentino
28 iunie, 2012 ora 02:09
Stimati proiectanti, Scuze daca formularea este gresita,as dori sa stiu daca var interesa o colaborare.Noi construim case cu strctura din lemn dar ne-ar interesa proiectarea completa de calcule structurale si de multe ori dupa proiectul arhitectural primit de la client ne intereseaza proiectul executiv inclus calcule structurale.As dori sa am o idee de preturi.Constructiile vin executate in Italia.Astept un raspuns daca este posibil pe mailul nostru.Multumesc anticipat si va doresc spor la munca.Cu respect,Valentino.
suciu mihai
7 februarie, 2013 ora 14:38
as dori sa stiu daca se poate executa proiectul din caramida?.....si cat ar fi.....multumesc si astept un rasp...
Numele dvs
Adresa email
Comentariu
 
  Introduceti codul de la dreapta la stanga

 

Developed by  Azzaro Co.